SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Arvika Fotboll
Huvudsponsor
 
Årsmöte 2023!!
2023-11-28 11:50

Välkommen till IK Arvika Fotbolls årsmöte!

 

Plats: Klubblokalen

Datum: torsdag 7/12

Tid: 19:00-20:00

 

Det är nu ni som är medlemmar kan komma med era positiva och negativa synpunkter på verksamheten. Där vi kan ta emot era förslag på hur ni vill förbättra 2024.

 

Vi bjuder på kaffe med dopp :)

 

Anmäl gärna till Sophia, så vi vet hur många som kommer.

sophia.persman@arvikafotboll.com

070-327 61 48 (sms)

Årets ledare på ungdomssidan 2023!
2023-11-24 11:00
Årsfesten lördag 18/11 som ägde rum på O´Learys.
 
Där korades våra två bästa ledare på ungdomssidan för säsongen 2023.
 
Johan Gustafsson tränare för flickor 2009.
Årets ungdomsledare flickor med motiveringen:
 
Under sina år i Arvika fotboll har denne ledare varit med och coachat sin dotter och hennes medspelare i såväl 7mot7 och 9mot9.
Oavsett om det har gällt träning eller match har denna ledare varit på plats.
Med stort engagemang har han lett lagets utveckling tillsammans med sina ledarkollegor.
 
Martin Löfvenholm tränare för pojkar 2013.
Årets ungdomsledare pojkar med motiveringen:
 
En ledare som lägger ner sin själ i sina grabbar.
Han bygger laget med bredd och nya spelare inkommer varje år.
Han missar sällan en träning eller match och håller igång laget året runt, samtidigt som han inte ställer krav på närvaro vid varje tillfälle.
Han är alltid väl förberedd och otroligt uppskattad av spelarna.
Dessutom ser han till att de som har svårt att få skjuts till träningar eller matcher får hjälp med det.
 
Stort grattis till dessa grabbar 🥳
2023-11-23 09:05
Oskar Hult är ny målvakt i Arvika Fotboll

Vi kan med stolthet presentera en ny målvakt till A laget. Division 3 meriterade Oskar Hult är nämligen klar för Arvika.

 

Oskar kommer ursprungligen från andra sidan frykdalshöjden och har Sunne som moderklubb. I Sunne var han med i laget när de spelade div 3 fotboll 2019.  Han kommer senast från Högboda och det var där vi fick upp ögonen för Oskar. 

 

Oskar stod i målet när Arvika U hade match mot Högboda och Oskar spikade igen kassen. Han visade dessutom att han hade väldigt fina fötter och ett riktigt bra tillslag. Efter lite samtal och provträningar så stod det klart att han väljer oss. Vi är väldigt nöjda.

 

I ett led av våran plan med att försöka få in nya karaktärer tillsammans med befintlig trupp så är Oskar en kille som passar väl in. Han är otroligt trevlig och kan ta för sig verbalt och det märker man extra mycket på planen. 

 

Nu har vi två riktigt bra målvakter under kontrakt om vi hoppas att vi kan få med oss en till på resan. 

 

Vi tror att Thomas och Oskar kommer jobba hårt tillsammans och pusha varandra till att bli bättre och alltid bra med konkurrens även på målvaktssidan. 

 

Varmt välkommen till Arvika Oskar och otroligt kul att du hamnat på rätt sida ”höjda”!

2023-11-19 15:06

Arvika flyttar upp fyra 06.or

Denna gång så har vi nöjet att presentera vår 06 grabbar som varit med oss under året och som till 2024 flyttas upp och blir en del av truppen! Välförtjänt! Alla har visat att de kan vara med och kriga om platserna.

 

Alan Stanek 

 

Alan har varit med till och från under säsongen men främst i början visat framfötterna i U laget där han varit en viktigt kugge trots sin ålder. En svår spelare att möta då man inte riktigt vet vad som händer. När det vankas farligheter i straffområdet så kan man vara säker på att han är inblandad.

 

Sista fjärdedelen av säsongen tog han en välförtjänt startplats i A laget och visade att han blir att räkna med 2024. Nu blir det en ordentlig försäsong på Alan.

 

Oskar Lundgren

 

Oskar började året på skolan i Kongsvinger men valde att flytta hemåt under sommaren. Det kan vi tacka för. Oskar visade direkt att han fått en bra skolning på den norska sidan och var med och krigade om platserna nästan direkt. Dock så tog det ett par omgångar innan han testade på div 4 spel. Han gjorde det med bravur och vi är övertygade att han kommer ta ytterliga kliva nästa år. Kan också spela på flera positioner i backlinjen,

 

Elis Norlin

 

Elis har varit en viktigt kugge i 06 gänget i flera år som Kapten dessutom. En riktigt pålitlig spelare som alltid ger 110 %. Han har varit given i U laget i div 5 under året och fick även chansen att prova A spel under året. Elis var med och vände matchen med ett piggt inhopp när vi tog oss till DM semifinal under året. Även här har vi stora förhoppningar att Elis tar stora kliv 2024. 

 

Vlad Dobrovolskyi

 

Vlad var faktiskt redan med 2022 och spelade A matcher och visade framfötterna redan då. I år har han varit en viktigt kugge i U laget och även han gjort sig förtjänt att flyttas upp. En rivig mittfältare som inte tvekar att gå in i dueller. Vi hoppas att han kan fortsätta på den inslagna vägen och ta för sig ännu mer när vi går in i förberedelserna för ett roligt 2024. 

 

Vi är otroligt stolta att få flytta upp 4 riktigt bra spelare till årets trupp. 

 

 

2023-11-17 14:49

Det fortsätter att hända grejer hos Arvika Fotboll. Vi kan stolt meddela att en av våra huvudvärvningar är i hamn. Viktor Nilsson är nämligen klar för oss. 

 

Viktor har dom senaste åren spelat fotboll i Köping och div 3. Där har han varit en av deras viktigaste/bästa spelare och för bara några år sedan blev utnämnd årets spelare. Vi har fått väldigt fina lovord även från Köping angående Viktor att han inte bara är en bra fotbollsspelare utan även en riktigt bra person. Vi är beredda på att hålla med. Viktor har en hel del rutin trots att han bara är 25 år. 

 

Redan under 2023 fick vi lite information om Viktor och han var med oss en träning under försäsongen. En träning där han visade att det var kvalité i grabben. Kontakten fortsatte under året utan att vi kom till skott, fram tills nu! Vi är riktigt nöjda med denna värvning!

 

Vi har en tydlig plan hur vi vill ha det 2024 och med värvningen av Viktor så visar vi att vi menar allvar. En spelare med bra karaktär som kommer visa både på planen och i omklädningsrummet vad det handlar om. Viktor kan spela mittback men också på mittfältet. Några av styrkorna hos Viktor är just styrkan och att han har en riktigt fin passningsfot. Ryktet säger sig även att han både har ett grymt skott och krossbollar av rang! Vi är övertygade att ni kommer få se detta under året.

 

Varmt välkommen till Arvika Fotboll Viktor.

Spelarpresentationer 2024
2023-11-16 09:14

Vi kommer nu att börja presentera spelare som är klara för Herrlaget 2024 och vi börjar med 6 viktiga pjäser som varit med under året och gjort det riktigt bra.

 

Thomas Olsson Målvakt

Thomas kom som ny inför året och tog första spaden i mål direkt. En rutinerad herre som vaktat målet i merparten av vår A matcher. En spelare som gör sitt jobb oavsett om det är träning eller match. 

 

Peter Ek Mittfält/forward

Peter har gjort några vändor i Arvika fotboll och kom också som ny inför året. En oerhört snabb spelare som visade efter skada under försäsongen att han blir att räkna med. Vem minns inte vändningen i DM kvarten mot Sunne? Vi tror att om Peter får sig en ordentlig försäsong så kommer detta vara en gubbe att hålla koll på under säsongen. 

 

Lowe Engström Mittfält

Lowe är en spelare som varit Arvika trogen genom åren. Han är fortfarande ung och tar kliv varje år och visar genom sitt spel på plan att han mognar. En av spelarna som tagit störst kliv under året enligt oss i ledarstaben. Var en av två kaptener i år. Kommer ta ytterligare kliv 2024! 

 

Adam Söderberg
Adam har varit med ett tag i Arvika nu och han är en väldigt lugn person. En lagspelare som kan spela på många positioner. Har i år fått spelat både back och mittfält och klarar av dessa med bravur. Han säger sig själv vara en mittfältare. Vi hoppas och tror att Adam kommer ta något kliv ytterligare 2024. Ryktet säger att något annat lag från väst var intresserade. Adam förblir Arvika trogen!
 
Calvin Hade
Calvin dök upp hos oss under säsongen efter många år utan fotboll. Var en stor talang när det begav sig. Det har vi såklart märkt och även han kan spela på flertalet positioner. Vilket är uppskattat. Calvin är en riktigt lagspelare som gör sitt bästa oavsett utan gnäll. - Jag spelar där ni vill att jag ska spela är något som är lite unikt i dagens fotboll men det är just precis så Calvin fungerar. Det kommer att bli riktigt intressant att se utvecklingen på Calvin efter en hel försäsong. Även här ryktades det om annat lag.....
 
Alexander Johansson
Alex är en rutinerad pjäs som varit Arvika trogen ett tag nu. En forward med bra storlek och styrka som jag tror vi kommer få oerhört nytta av i box. Kan vi få Alex att ta något kliv till 2024 så kommer han börja producera mål även i div 4. Han har sprutat in mål i div 5 och div 6 sedan tidigare. Alex har varit kapten i vårat U lag senaste åren samtidigt som han varit i med i div 4 gänget.
 
Grymt kul att ha er med vidare.
 
Vi har såklart fler spelare att presentera och vi fortsätter i morgon

 

 

I morgon kommer det nya presentationer ! :)

Nyheter från våra lag
 
Sponsorer