Damer

Arvika-Hertzöga 1-4
2017-08-14 11:22
Topplagen avlöser varandra efter en väl genomförd kämpainsats veckan före mot serieettan Villastaden var det dags att ta emot tvåan i serien Hertzöga.
Vi visste på förhand att det skulle bli en tuff match då vi i vårmötet fick se oss slagna med hela 7-0 och det började ju inte riktigt bra heller då Hertzöga satte högsta fart från början och 0-1 i 3:e min kom som ett brev på posten, så man tänkte då att jaha en sådan match idag!
Men tjejerna jobbar sig in i matchen undan för undan, Hertzöga har mest boll ska ju sägas men kommer inte till de riktigt farliga lägena .
I 16:e min jobbar vår för dagens bästa spelare Edqvist fram en hörna på egen hand, en hörna hon tar själv som blir perfekt slagen där vår eminenta mittfältsmotor Linda Karlsson håller sig framme o trycker dit kvitteringen till 1-1 ett resultat som står sig halvleken ut efter mycket bra försvarsarbete.
Pratar i halvtid på att vi ska fortsätta försöka ligga rätt i banan o göra det svårt för Hertzöga o lägga insticken de vill göra bakom vår backlinje och det lyckas vi allt som oftast göra oxå,enda gången som de lyckades fullt ut var 1-4 målet i 91a minuten.
Var första halvlek mycket bra så var andra halvlek godkänd, vi ska tänka på att detta är ett lag som öst in mål hela säsongen och som spelar en riktigt fin snabb fotboll så tröttheten efter mycket springande kom smygande i andra halvlek 1-2 i 57e och 1-3 i 71a och tillslut då 1-4 i sista sparken.

Hela laget gör en grym arbetsinsats men vill ändå plussa extra för några stycken.
Hanna Edqvist- Många meter på mätaren denna dag,grymt jobb.
Matilda o Sahra i mittförsvaret som blir bättre o bättre tillsammans.
Elin Bohman som trotsar svår smärta i sin axel och gör bra ingripanden,lagspelare.
Sen vill jag tacka inlånade Emma Jansson från J-Force som kom in i 2a halvlek och tog för sig,kul o se!

Nästa match nu på Lördag kl 15 mot Råtorp borta, Be there!