2017-06-26 10:02
Är säkert flera av er som undrat varför det ej skrivits några referat efter de 3 senaste matcherna, om vi slutat skriva pga att det går lite knackigt för oss lr så?
Å nej då, tiden har bara inte räckt till pga mycket intensivt jobbande med annat, men här kommer iaf en liten sammanfattning över våra 3 senaste matcher mot Bråten,Rävåsen och Eda.

Bråten:
Spelmässigt och anfallsmässigt i första halvlek en utav de bättre under året där vi efter en chockstart där Bråten gasade på rejält och oxå gör 1-0 välförtjänt, biter vi tillbaka och gör 1-1 på ett mycket vackert anfall där vi spelar oss fram ända nerifrån backlinjen genom mitten upp till forward som serverar en macka till en vilt springande Westerberg som tar emot bollen tar några steg o bombar upp den i nättaket.Vackert😀
2-1 strax därefter på hörna där Malin G håller sig framme o trycker dit den.
Tyvärr lyckas vi slarva bort ledningen innan halvtid då ställningen är 3-2 Bråten.
Andra halvlek är inte så mycket o säga om då Bråten med sina snabba unga hungriga spelare hugger och tar till vara på våra misstag och gör ytterligare 4 mål.
Vi lyckas dock göra ett mål till genom Malin Eriksson som helt fri på en snyggt slagen hörna av Edqvistarn bara styra in den med pannan.
Slutresultat 7-3 till Bråten.

Rävåsen IK 2:
Visste på förhand innan matchen att vi skulle få möta ett spelskickligt lag som har sitt första lag i toppen på Div 1, många av spelarna vi ställdes mot i denna match har rutin från just Div 1 spel.
Vår första halvlek vi gör är mycket bra då vi försöker stänga ner på mitten o jobba ihop och sen gå på kontring när vi väl fick bollen.
Vi tar oxå ledningen med 1-0 genom Hanna Ryman som inte hade varit på planen värst länge just på en kontring där hon fick en boll på djupet och fri med målvakten gjorde hon ingen besviken.
Tyvärr gör vi ett enda större misstag i 1a och det blev vi straffade för direkt.
2a halvlek hänger vi med första 15 tills de gör 1-2 och då gick luften ur oss och Rävåsen kunde ånga på och vinna med 1-6.
Kul i matchen att vi kunde få ha med vår representant till årets utvecklingsläger i Halmstad född 02 Julia Andersson som gjorde sin stora A debut och gjorde en mycket bra insats, hoppas få se mer av denna tjej under hösten då hon har ett stort krigarhjärta och försöker hela tiden spela enkelt, ett föredöme att ta efter!

Eda:
Jag var själv tyvärr inte på plats denna kväll men har fått höra från mina tränarkollegor att de trots förlusten med 2-0 gör en bra insats.
Som så många ggr tidigare under våren brände vi några klara målchanser o tyvärr vinns ju matcher av de lag som lyckas sätta bollarna och det gjorde ju Eda denna kväll.
Vi tar nya tag denna vecka på Fredag då vi åker mot Skoghall för första matchen på höstomgången, matchen har blivit flyttad från onsdag till fredag.
Kan vi bara få lite medstuds framöver kan hösten bli riktigt bra tror jag.