IK Arvika Fotboll
Damer

Arvika -Råtorp 0-4
2017-05-22 11:21
Fotboll är en sport som inte alltid är rättvis och igår tycker iaf jag att det var så,men tyvärr är det ju målen i fotboll som räknas o det var Råtorp som gjorde dom i denna match så Grattis till 3p.

Iaf vår första halvlek igår var riktigt bra, vi vågar kliva på framåt och på det sättet skapar vi lägen som borde ha renderat i minst 3-4 mål i första halvlek. 3 frilägen innan 16 minuter hade gått som vi tyvärr inte sätter, ska sägas att Råtorps MV var bra i de lägena då hon kom ut i rätt tid och gör det svårt o lägga den på sidan om, men jag lovar dig Edqvist att det lossnar snart!

Målen vi släpper till i 1a är riktiga skitmål tycker jag, 2 kontringar där vi i anfallen före är nära o sätta dit bollen själva, men så är fotbollen ibland.
Känslan i halvtid var ändå" att fasen vi kan vända på det här" .2a  halvlek första 10 är vi inte direkt vakna o med o i 60e minuten stupar 3-0 in efter en liten bjudning ,skitmål igen. 4-0 i 68e där vi inte är nog bestämda i rensningen efter en hörna så återigen ett skitmål!
Det är alltså små detaljer som fäller oss denna dag,Råtorp var mer effektiva helt enkelt då de sätter 4 av 5 chanser.
Mycket positivt att vi idag skapar mycket framåt,har stundtals mycket fint passningsspel och använder oss kanterna, försvarsmässigt låg vi mycket mer rätt än de 2 senaste matcherna så framtiden ser ljus ut tycker jag.
Alla spelare ska ha mycket beröm för denna match tycker jag.

3 träningar väntar nu under veckan innan vi drar te Töcksfors på söndag kl 16.00, ni kommer väl dit o hejar hoppas jag!