Damer

Villastadens IF-IK Arvika Fotboll 4-0
2017-05-09 09:07
Foto från Kristinehamnsposten!
I söndags åkte vi mot Kristinehamn för möte mot topptippade Villastadens IF och att de tänker va ett topplag i år visade dom direkt ,stora tunga o tuffa öste de på från start och kom i anfall efter anfall o skapade lägen och det kändes farligt varje gång , vi var inte riktigt på tå i första halvlek och det måste man va mot ett sånt här bra motstånd, ta det där lilla extra jobbet för att hjälpa sina kamrater på plan. 1-0 i 11e minuten sen rullade det på fram till 4-0 i halvtid.

Efter lite snack och små justeringar i halvtid går vi ut och gör en mycket godkänd andra halvlek, vi är mer kompakta över hela banan och kan på så vis vinna bollen tidigare o få stopp på Villastadens försök framåt. Vi rullar även bollen till varandra bättre i andra och skapar några lägen, närmast att släcka målnollan var Anna W som först får på ett bra skott som målvakten tippar till hörna och på efterföljande hörna får på en kanon nick som iaf trodde gick in men målvakten gjorde en kanon räddning.
Glädjande i 2a halvlek var att vi hade 3 debutanter som fick sina första minuter i Div 3 spel.Emma Bergfjord,Anna Bohman o Malin Gustavsson kom in sista 20 och gjorde ett kanon jobb.
Från denna match tar vi med oss 2a halvlek där vi verkligen tar i o jobbar för varandra där ute på plan.
Nästa batalj nu på fredag mot ytterligare ett topptipppat lag i serien Hertzöga BK som börjat serien med 2 segrar,men vi ska ge dom en match!