SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Arvika Fotboll
F2014

Kick off 2024
2024-04-19 09:57

Arvikas F2014 startade säsongen "på riktigt" med en kick off under lördagen 13/4.

 

Dagen startade kl. 9.00 i klubblokalen där "Idrottskompis" var i fokus. Väldigt bra diskussioner och kloka inspel från spelarna. Ett bra ramverk och beteendekod togs fram att förhålla sig till under säsongen.

 

Klockan 10.00 låg Blåbärsvallen redo för träning tillsammans med Fiskeviks tjejer födda 2014. Spelarna blandades upp och träningen genomfördes på olika stationer med olika fokusområden.

 

När träningen var slut fanns nystekta hamburgare att mumsa i sig för spelare och ledare. Välbehövligt inför de två träningsmatcher som sedan väntade för tjejerna.

 

Efter matcherna tackade vi Fiskevik för deras deltagande och begav oss mot Vassvika där alla spelare, föräldrar och syskon samlades för lekar, grillat och umgänge. För de spelare som ville och kunde erbjöds även övernattning vilket landade i 10-talet spelare och tre ledare som spenderade natten i våningssängarna på Vassvika.

 

Vi ledare summerar en väldigt rolig och givande dag tillsammans med våra tjejer och familjer. Tack till alla som gjorde genomförandet möjligt.

Vi är alla överens att vi har en fantastisk grupp som ska bli oerhört rolig att hänga med och utveckla en lååång tid framåt i Arvika Fotbolls färger.

 
Sponsorer