SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Arvika Fotboll
F2014

Sommarträning och "höst"säsong
2023-07-03 14:03

Tack alla deltagare för en fantastisk Sun Cup i lördags! Bra fotboll, bra väder och härligt häng med bästa tjejerna!

Ni som åkte hem i matchställ i lördags får gärna ta med det tvättat till morgondagens träning. Det går även fint att lämna till mig vid annat tillfälle under veckan. Slå mig en signal eller skicka ett sms så gör vi upp dag och tid.

 

Vi kommer köra på med träningar som vanligt under sommaren förutom vecka 28-30 då vi stryker lördagarna. Kalendern är uppdaterad i Sportadmin-appen och kallelser kommer gå ut som vanligt som vi gärna vill att ni svarar på för planerings skull. Vi har full förståelse för att närvaron kanske går ner något nu när många har semester och kanske åker iväg. Men för er som är kvar på hemmaplan så ser vi gärna att vi ses på Vik när det är träning!

 

Värmlands Fotbollsförbund har presenterat de tre poolspel som återstår för Arvika Blå och Röd. Dock är inte varken dagar eller tider spikade så vi ber att få återkomma med info när så är fallet. Klart är i alla fall att Arvika Blå kommer inleda "hösten" med hemmapoolspel, troligtvis lördag 12 augusti men info kommer som sagt när allt är klart.

 

Vi ska även försöka klämma in ett egenarrangerat poolspel på 7-mannaplan så vi får avsluta säsongen med att träna lite på vad som väntar nästa säsong.

 

Allt gott!

/Patric, 070-5899642

 
Sponsorer