Styrka på planen: Spelförståelse och målmedveten.

Målsättning 2024: Bra sammanhållning och att utvecklas individuellt och som lag.

Hur förbereder du dej inför match: Äter, sover och dricker bra.

Bästa fotbollsminne: Gothia Cup och när vi vann DM 2022.

Af Dam-Eidskog IL 3-4 (1-1)
2024-03-26 14:02

Då va första träningsmatchen spelade och vi är igång med säsongen på allvar,En hel del nytt som ska jobbas in och vi möter ett Eidskog som sätter hög press på oss direkt.Jag gillar ändå att vi trots press på oss ändå försöker spela oss ur de flesta situationer,visst vi har boll tapp och alla pass sitter inte men det hadde vi inte trott heller i match 1 för säsongen.Det blir mycke försvars jobb som gäller första 25 min i matchen och inte helt orättvist tar Eidskog ledningen,det sker på en fin hörna av dom.Sen tycker jag vi arbetar oss in mer och mer i matchen vi sågar oss igenom med bra passningsspel och hotar mer i djupled.Vi jobbar oss till en hörna och 1-1 är ett faktum när Mejja Werner tar han om en bort nick på hörnan å smäller in bollen.

1-1 är paus siffror.

Vi har ett bra prat i paus och startar andra halvlek väldigt piggt så gästernas 2-1 mål är lite olyckligt,dock visar vi fin attityd och fortsätter med vårt passningsspel.Det leder till 2 fina mål där vi trillar boll går i djup och fyller på med löpningar 2-2 av Linn och 3-2 Werner med sitt 2:a för dagen.Första 20 av andra halvlek tar vi med oss här sen tryter orken för oss och vi tappar både fokus och positioner en spelsekvens tror jag vi har spelare i stort på hela planen 😉.Eidskog vänder på de hela och avgör med ca 5 min kvar 4-3 slutresultat.Första matchen är avklarad och vi är aldrig nöjda med förlust men vi är en ny grupp som ska spelas samman med nya tankar och idéer så vi tar lärdom av vissa saker och tar med oss ljusglimtar och gnuggar vidare under veckan.Härnäst Östra Deje annandag påsk kl 15 å vik.

Skoglund har bestämt sej
2024-03-17 14:19
Emma Skoglund

Fantastiskt roligt att Emma hänger med oss ett år till.

Emma Skoglund f 2003

Favoritposition: Back

Styrka på planen:

En bra spelförståelse och pratar mycket på planen.

Målsättning 2024:

Att vi som lag ska få en bra gemenskap och få en rolig och givande säsong tillsammans. Självklart utvecklas både på grupp och individnivå.

Hur förbereder du dig inför match:

Bra mat, bra musik och gott umgänge I omklädningsrummet.

Bästa fotbollsminne: Alla cuper jag fått vara med på.

Werner är med på tåget
2024-03-16 09:38
Meja Werner

Denna tjej var den allra första att skriva på pappret för Arvika Fotboll Dam denna säsong. Det är vi väldigt glada för.

Meja Werner f 2066

Favoritposition: Yttermittfältare
Styrka på planen: Spelförståelse och uthållighet
Målsättning 2024: Fortsätta utvecklas och ha kul i laget.

Hur förbereder du dej inför match? Har nog ingen speciell matchrutin, bra mat och sömn!
Bästa fotbollsminne: Åren med f06

Nykomling nr 6
2024-03-07 18:34
Mollie Terning

Många nykomlingar är det. Vi tycker det är jättekul att Mollie är en av dom.

Mollie Terning f 2008

Favoritposition: Ytterback

Styrka på planen: Fysiskt spel och långa inkast.

Målsättning 2024: Utvecklas, Vinna och gemenskap

Hur förbereder du dej inför match: Sover och äter bra.

Bästa fotbollsminne: Gothia Cup. Sen när vi vann Arvika Cup, Färgelanda och DM under samma säsong.