Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kansliet stängt
2018-11-02 11:25
Fredagen den 16 november är kansliet stängt, då vi har en intern arbetsdag och utbildning.

Jan Nordenberg
ordförande
Rösta på årets eldsjäl
2018-10-26 10:02
Årets kombinerade jubileums- och årsfest är den 16 november.

Där kommer det bland annat att delas ut priser till spelare och ledare.

Ett av priserna som ska delas ut är det som går till årets eldsjäl, och när det gäller det priset är det fritt fram för alla medlemmar i klubben att skicka in nomineringar.

Har ni förslag på någon eldsjäl som klubben borde uppmärksamma så skicka det till "info@arvikafotboll.com" senast den 8 november.
Herrar Div IV
Referat: Västanviks AIF - IK Arvika Fotboll
Västanviks AIF - IK Arvika Fotboll 2-2 (1-0)
2018-08-19 07:24, Herrar Div IV
Daniel stod för en mycket bra insats i den tuffa bortamatchen mot VAIF.
Omgående i matchinledningen skapar VAIF en stor målchans som Daniel följsamt räddar mycket bra. Efter detta är det lite ställningskrig och framförallt mycket kamp på en lite lätt ojämn gräsyta. Vi är införstådda med att det här inte blir någon lätt match utan att det är mer som en riktig raggartillställning där både AF och VAIF går framåt så fort det finns en möjlighet och är det något som inte direkt passar herr Westby så är det när det inte finns lugn och tålamod i spelet. Visserligen blir det många målchanser i en sådan match men det är fruktansvärt jobbigt att stå på sidan och se på. Vi har en del lägen i första halvlek som vi absolut bör göra mål på men det vill sej inte riktigt utan i slutet av halvleken sticker VAIF igenom och gör 1-0. Underläge 1-0 i halvtid är ingen katastrof utan vi bestämmer lugnt och sansat att vi fortsätter spela ett längre spel och framförallt ska vi använda oss av vinden då VAIF kommer att få det svårt att spela sej ur den blåsten. Vi gör ett byte i halvtid då Erik fått en boll i huvudet och inte känner sej riktigt kry. Simon kommer in på den positionen istället. Andra halvlek startar vi upp med att omgående visa vad vi vill och i ärlighetens namn så ska vi peta in några bollar men det vill sej inte. Det är AF för hela slanten nu och Elvin trycker in 1-1 och nu ska det bara ösas på. Det är målramen som är i vägen ett antal gånger och det är en del konstiga beslut från mannen som ska vara dagens rättskipare men som sagt vi öser på. Lite onödigt släpper vi till ett läge där VAIF säkert sätter bollen bakom Daniel och då var vi i uppförsbacken igen men det är ett hungrigt AF som avslutar matchen. Efter ännu en träff i målramen så börjar nog hoppet tryta men då kliver Henry fram och forcerar in 2-2 målet. Vi går för ett tredje mål men det vill sej inte utan denna tillställning slutar 2-2 och vi har en poäng med oss hem. Samtliga spelare visar ännu en gång vilja och inställning sen att vi inte gillar att spela den här typen av fotboll det må så vara, men efter rådande omständigheter så var det inte mycket att välja på. Nu får vi några dagars välbehövlig vila och kan börja förbereda oss på nästa match som spelas Söndag 26/8 kl. 1700 på Solviksvallen då Villastadens IF gästar oss.
Herrar Div IV
Referat: IK Arvika Fotboll - KB Karlskoga
IK Arvika Fotboll - KB Karlskoga 1-0 ( 0-0 )
2018-08-19 07:12, Herrar Div IV
AF segrade i toppmötet på Solviksvallen mot KB Karlskoga med 1-0 efter mål av Andres Parra. Första delen av matchen är KB något bättre än AF och skapar ett par hörnor där vi vet att dom är starka. AF jobbar sej in i matchen och börjar få grepp om passningsspelet och då är vi ett jobbigt lag att möta. 0-0 står sej halvleken ut och det är inte mycket orda om utan vi fortsätter på den inslagna vägen. Andra halvlek visar vi att vi är starkare och trycker tillbaka KB som blir låga och tvingas lyfta längre bollar som Emil och Pierre har bra kontroll på. Andres Parra blir den stora hjälten då han skickar in ett riktigt drömmål bakom KB-målvakten. AF spelar mycket bra i den här halvleken och fortsätter skapa målchanser efter lite upprullningar på båda sidorna. 1-0 står sej matchen ut och AF kan räkna in 3 nya poäng på kontot. Samtliga spelare står för mycket bra prestationer under matchen.
SkillTwins bjuder på underhållning
2018-08-16 15:55
Imorgon, mellan 12.30 och 15.30, gästas Vik av Youtube-stjärnorna SkillTwins.

De svenska bröderna Jakob och Josef El-Zein har över två miljoner följare på sin Youtube-kanal, där de bland annat visar upp olika tricks och hur man kan lära sig att göra en del av dessa.

Surfa gärna in på deras kanal – https://www.youtube.com/user/JosefJakobElzein?gl=SE&hl=sv – och kom sedan ut till Vik imorgon och titta på när SkillTwins bjuder på fotbollsunderhållning av hög klass.

Efter SkillTwins uppvisning spelas det en placeringsmatch i INAS fotbolls-VM på Solviksvallen. 
Japan och Ryssland gör upp om femteplatsen med start klockan 16.00.
Herrar Div IV
IK Arvika Fotboll - KB Karlskoga
2018-08-15 07:57, Herrar Div IV
Får vi se Henry leda dom offensiva styrkorna till poäng ikväll ?
IK Arvika Fotboll - KB Karlskoga på Solviksvallen kl.19 ikväll Onsdag är verkligen en toppmatch i seriespelet. AF har haft en mycket bra träningsvecka efter senaste matchen där Säffle FF2 besegrades med 5-2 på Sporthälla. Samtliga spelare har tränat mycket bra och bidrar med en jäkla glöd vid varje tillfälle. KB Karlskoga kommer till Arvika med en 4-0 seger mot Villastadens IF i ryggen och det är ett väl organiserat lag med flertalet spelare som har rutin från spel i högre divisioner. IK Arvika Fotboll ställer upp med följande trupp.

Marcus Ekholm
Patrik Magnusson
Emil Eriksson
Piere Thunberg
Hadi Mazzafari
Simen Slåen Johansen
Victor Engstig
Elvin Suljic
Anton Thornqvist
Adis Tucek
Henry Emineke
Patrik Hjalmarsson
Joel Backlund
Andres Parra
Anel Alibasic
Simon Börne


Herrar Div IV
Referat: Säffle FF 2 - IK Arvika Fotboll
Säffle FF 2 - IK Arvika Fotboll 2-5 ( 0-1 )
2018-08-11 06:39, Herrar Div IV
Kaptenen styrde skutan mot seger i Säffle.
IK Arvika Fotboll gick segrande ur den tuffa bortamatchen mot ett mycket bra Säffle FF2 där framförallt arbetsinsatsen ännu en gång var strålande. Inledningen av matchen börjar med att både AF och FF går fram försvarsmässigt och sätter tryck så fort tillfälle ges. AF löser upp pressen vid ett flertal tillfällen och kommer till några halvchanser men den riktigt heta målchansen står FF för med ett distansskott som Patrik gör en jätteräddning på och det är väl i det stora hela det enda som vi släpper till i första halvlek. Våra centrala spelare börjar få mer grepp om händelserna och servar våra offensiva spelare med en hel del fina bollar som bör resultera i något mål. AF gör 0-1 i slutet av första halvlek genom Anel och det resultatet är rättvist när vi går till halvtidsvila. Absolut inga stora ord utan det här är en match som vi har bra kontroll på, det gäller bara att vi är på tå och fortsätter med vår rörelse både offensivt som defensivt. Andra halvlek hinner knappt börja innan vi släpper in ett mål och detta pga att vi inte riktigt är bettet. 1-1 och självklart får FF lite mera luft i lungorna men den tar ganska omgående slut då AF börjar mata lite bollar bakom dagens motståndare. 1-2 och 1-3 gör seriens skyttekung Elvin efter två mycket fina prestationer och 1-4 är regisserat av Andres efter en mycket fin inbrytning. Vi kostar även på oss att släppa in ytterligare ett ganska onödigt mål och resultattavlan visar 2-4 på Sporthälla. Vi ska absolut inte släppa in två så enkla mål som vi gör i denna match men ibland är det så här och det får vi leva med på elitnivå i västvärmland. 2-5 kommer till efter en hörna som rensas bort och Henry trycker till med stora kanonen helt otagbart. 2-5 blir slutresultatet och vi får vara nöjda då det inte blev varken några gula kort, skador eller mindre sammanbrott. Dagens bästa insatser stod Elvin ( bra presspel och två mål ) Andres ( energisk och lite smålurig ) Adis ( vinner mycket dueller och jobbar till sej meter ) Anton ( både bollvinnare och en magisk vänsterfot ) En liten summering ska vi naturligtvis kosta på oss och den blir som följer. Vi gör en bra insats offensivt och vi har bra kontroll defensivt, kanske att vi måste bli lite mer rejäla när det studsar runt oss i eget straffområde. Slutligen är det fantastiskt roligt att se att vi har så många oerhört skickliga frisparksläggare i det här laget, för när vi äntligen blev tilldelade denna säsongs frispark så blev det kö till bollen, för som det verkade så får varje lag bara en frispark / säsong och att ge bort en chans att synas i rampljuset verkade ställa till det för en del gossar. 
Nyheter från våra lag