Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK Arvika Fotboll
Anmälan öppen till Arvika Cup 2021
2021-01-13 15:19
Vi säger god fortsättning till alla fotbollsvänner där ut. Efter ett tufft år för oss alla, blickar vi framöver mot 2021 och hoppas på bättre tider.
Vi vill hälsa att anmälan till Arvika Cup den 18-20 juni är öppen. Självklart finns det idag inga garantier för att coronaviruset försvunnit då, men med bland annat en positiv reaktion på ett väl fungerande vaccin, hoppas vi kunna genomföra Värmlands största ungdomsturnering.
Garanti har vi dock i år i form av en återbetalningsgaranti.
Läs mer om detta och mycket annat på Arvika Cups hemsida, arvikacup.se. Där kan man också gå in och anmäla sig till sommarens begivenhet.
Arvika Fotboll pausar verksamheten för alla!
2020-12-17 14:37

Arvika Fotboll stänger från och med idag ner verksamheten på Vik. Då smittspridningen av coronaviruset för tillfället är stor, har klubben bestämt att all verksamhet pausas, i första hand fram till måndag 11 januari.

Träningssuget är förstås stort hos många, men vi behöver alla hjälpas åt för att få ned smittspridningen i kring oss. Därav detta beslut, som alltså gäller från och med idag 17 december fram till den 11 januari. Vad som gäller efter 11 januari återkommer vi med.

Arvika Fotbolls kansli stängt under helgerna
2020-12-17 14:36
Arvika Fotbolls kansli håller stängt från och med fredag 18 december till måndag 11 januari. Mailen kollas av med jämna mellanrum under denna tidsperiod.
Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år!
Spara pengar och stötta Arvika Fotboll
2020-11-12 21:35

Arvika Fotboll är mitt i försäljningsomgång två, av våra uppskattade rabatthäften. Vi sålde slut på häftena i våras, men nu får alla chansen igen. Det är totalt tio Arvikaföretag, som finns med i häftet; Stora Coop, Mio, Hedlunds blommor, Mekonomen, O`Learys/Olssons Brygga, Espresso House, Intersport, Götes Café & Grill (simhallen), Kronans Apotek och Sveders Herr. Och det är riktigt fina rabatter som erbjuds. Häftets kostnad, som är 240 kr, tjänar man snabbt in. Perfekt att ha och nyttja när julhandeln kommer igång, så småningom.

Arvika Fotbolls ungdom – och seniorlag har solidariskt tillsammans sålt rabatthäftena. Inkomsterna från försäljningen är oerhört viktig för klubben i och med att vi tvingades ställa in Arvika Cup i somras. Köp gärna, för att stödja klubben och dess ungdomar men också de lokala företagen. Det går bra att köpa direkt hos klubben. Ta kontakt med Mikael Holgersson, 070-55 191 21 (endast sms), mikael.holgersson@arvikafotboll.com

Företag som vill köpa fler häften och kanske dela ut till anställda eller kunder, är förstås också varmt välkomna att ta kontakt. Tack för ert stöd!


Mvh Arvika Fotbolls styrelse

Inget guld - men Arvika Fotboll bäst!
2020-10-05 22:49

 Arvika Fotboll hade fyra lag i DM-final på Örsholmen i Karlstad. Fler än någon annan förening i Värmland. Det blev inget guld med hem till västvärmland, men många bra insatser och ett gott bevis på att Arvika har en bra ungdomsverksamhet och kan sen an en ljus framtid!

Bra jobbat tjejer, killar och alla ledare!

Årets bästa av Arvika F13
2020-10-05 22:47

Arvika Fotbolls flickor 13 år gjorde en mycket bra insats i DM-finalen mot Bråtens IK, men östvärmländskorna var trots allt ett hack bättre och vann finalen med 2-0.

-Bråten var ett strå vassare, men vi gav dem en match. Det här var nog den bästa matchen tjejerna någonsin gjort, säger Arvikatränaren Tommy Eriksson.

Arvika, med en stark backlinje, gav inte Bråten mycket gratis, och längst bak stod målvakten Lovisa Nordvang Siggelin för en högklassig insats.

-Vi är nöjda med andraplatsen i DM, Vi har gjort en bra höst och det här var ett skönt avslut på säsongen, konstaterar Tommy Eriksson.

Arvika P13 nära starkt FBK
2020-10-05 22:45
FBK Karlstad har ett erkänt mycket duktigt P13-lag, och med siffrorna 2-1 vann man DM-finalen mot Arvika Fotboll.
-Killarna gör det bra, mot ett akademilag som gjort tvåsiffrigt i de flesta DM-matcherna, konstaterar Arvikas tränare Johan Mossberg.
Arvikamålvakten Albin Nytomt gjorde en kanonmatch och såg till att hålla västvärmlänningarna kvar i matchen i första perioden. Arvika tog sedan efterhand för sig allt mer, och med 30 sekunder kvar att spela, reducerade André Segolsson till 2-1.
Trots ett gott försök från Arvikas sida, kunde ändå FBK Karlstad hålla undan och bärga DM-guldet.
-Jobbinsatsen är inget att skämmas för. Pojkarna insåg att de gjort en bra insats, säger Johan Mossberg.
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer