SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Arvika Fotboll
F-08
Välkommen till F-08:s hemsida!
 
Frivilliga träningar
2021-01-17 22:05
Med start på måndag 18/1 kommer vi köra igång med frivilliga träningar i hallen mellan klockan 18.15-19.30 för tjejerna i F-08. Vi delar plan med F-06. Med hänsyn till Covid-19 så är klubben tydlig med att allt ombyte sker hemma och att såväl spelare som ledare håller avstånd till varandra under samlingar/genomgångar ( detta tänker vi på även i övrigt). Dessutom ombeds föräldrar som hämtar/lämnar tjejerna att vänta utanför hallen. Tänk på lämpliga kläder och egen vattenflaska.
Träningsmöjligheter F-08
2019-12-30 21:33
Vi kommer att köra träningar på måndagar från 20/1. Dessa är i fotbollshallen och tiden är kl 18.15 - 19.30. Flera tjejer är sugna på att träna fotboll nu men samtidigt vet vi att många andra idrotter är igång för fullt. Fotbollsträningarna är naturligtvis frivilliga nu i vintertid och det är inte meningen att andra idrotter ska väljas bort. Däremot är de som är fotbollssugna och har möjlighet välkomna att träna. Runt den 1/4 kommer vi sedan dra igång säsongen med två träningar/vecka och då räknar vi med att ha så många som möjligt igång. Vi hör av oss längre fram med tider för träningarna från april och framåt. 

Gott Nytt År önskar ledargänget!
Säsongen 2019
2019-11-03 11:01
Nu har säsongen 2019 avslutats och vi ser tillbaka på ett fantastiskt fotbollsår som innehållit många positiva och roliga saker. Samtidigt blickar vi framåt mot nästa säsong och nya utmaningar, både individuellt och som lag.

Det har under merparten av säsongen varit 23 tjejer som tränat och spelat matcher. Träningstillfällena är viktiga och det är ju där grunderna läggs för hur vi sedan ska genomföra våra matcher. En stor del av träningarna har ägnats åt olika former av teknikträning. Det kan t ex vara passningar, skott, nedtagning av boll och mottag/medtag. Vi har velat få upp ett högre tempo i övningarna och tycker detta lyckats bra. Många av övningarna genomförs i mindre grupper vilket just ger högre tempo och dessutom fler bollkontakter. Vi har även jobbat mycket med hur vi vill spela i matcherna och det är just att spela bollen efter marken och att ha mycket rörelse som vi tryckt på. Detta ska ske utifrån de positioner man har på planen. Vi har tränat på hur vi ska spela när vi försvarar oss och hur det ska se ut när vi bygger upp ett anfall och förhoppningsvis kommer till avslut. Som sagt träningstillfällena är det som lägger grunden och med hög träningsnärvaro samt bra fokus så ger det resultat. I stort sett alla tjejerna kom upp över 60% under den huvudsakliga säsongen och hälften av tjejerna låg över 80 %. Vi är väldigt nöjda med detta.

Matcherna har under stora delar varit väldigt positiva. Alla tjejer försöker verkligen spela efter vår grundtanke och passningsspelet under matcherna är fantastiskt roligt att titta på. Passningstempo, ta beslut i rätt riktning, rörelse med/utan boll, ja det är många faktorer som gör att det blivit bra matcher. Anfallen har visat upp stor kreativitet. Försvarsmässigt har vi också utvecklats. Vi har under perioder i flera matcher blivit satta under press och det gäller då att hålla positioner, ha tålamod och fortsätta efter den spelplan vi har. Allt detta har gett många finfina prestationer och resultat i seriespelet. Vi har dessutom deltagit i två cuper, Arvika Cup samt cupen i Färgelanda. Det är kul att få möta andra lag och vissa av motståndarlagen har varit väldigt duktiga. Tjejerna har även genomfört cuperna på ett enastående sätt. I Färgelanda blev det första cupen för vårat lag där vi fick sova borta och då blir det ju många nya intryck även utanför fotbollen. Vi bodde på ett dagis och tjejerna visade vilken fantastisk grupp de är. Många skratt och tokigheter samtidigt som fotbollen fungerade bra!

Vår avslutning för 2019 hölls ju 27/10. Vi började på klubblokalen med en liten genomgång av säsongen. Det följdes upp med en prestigekamp mot föräldrar (kul att så många ställde upp) där många tror att det blev oavgjort men efter videogranskning har ett av föräldramålen dömts bort i efterhand, hahaha! Efter matchen åkte vi och spelade bowling och käkade hamburgare på O´Learys. Jättetrevlig dag blev detta! Arvika Fotboll genom Fredrik Tholen delade i år ut två priser till varje ungdomslag på avslutningen (födda 2004-2009). Ett träningspris som för vår del Elin B fick (100%!!) samt ett pris för årets framsteg. Detta tilldelades Inez JW. 

Vi vill avslutningsvis passa på att tacka för en ny trevlig och utvecklande säsong.
Kul med så bra stöd från föräldrar och släkt under året. Stort tack alla även för den trevliga presenten vi ledare fick på avslutningen! Till tjejerna vill vi skicka med att ni alla har utvecklats på så många fina sätt. Både fotbollsmässigt och vid sidan av planen. Ni har haft olika utvecklingsmål som ni jobbat med och gjort framsteg med under året  Det är en go känsla att följa er utveckling och väldigt roligt att vara tillsammans med er! Vi ses i början av nästa år på nya träningstillfällen, i början är dessa frivilliga. (hör av oss i god tid)

Hälsningar Ledarna
Avslutning samt träningsmöjlighet oktober
2019-10-08 21:39
Hejsan!
Vi fortsätter de "frivilliga träningarna" på måndagar i hallen under hela oktober. Tiden är 17.45 - 19.00. Från och med november blir det sedan lite vila.

Vår avslutning blir söndag 27/10 enligt följande:
Samling vid klubblokalen på Vik kl 11.00 för tjejerna och ledare. Vi utvärderar säsongen, fikar samt har någon form av frågesport. Sedan OMBYTE.

Kl 12.15 - 13.15 blir det uppvärmning samt match mot de föräldrar som törs ställa upp inne i hallen. Väldigt roligt om ni som föräldrar har möjlighet att vara med i denna föräldramatch. Det räcker att ni är där kl 12.15. När tjejerna sedan duschar och byter om så tar vi ett kortare föräldramöte med en liten summering av säsongen.

Kl 14.00 - ca 16.00 är det O´Learys som gäller för tjejerna och ledare. Arvika Fotboll står för denna del. Hamburgare, bowling samt shuffleboard. Därefter hämtas tjejerna vid O´Learys.

Vi hoppas detta blir en trevlig avslutning på säsongen 2019! Ledarna
Nya träningstider
2019-09-15 20:44
Hej!
Under v 38 och v 39 har vi fått tiderna 17.30-19.00 på måndagar och onsdagar. På måndagar halva planen på Blåbärsvallen och onsdagar "södra halvan" av Lingonvallen. Från v 40 går vi ner till ett träningstillfälle/vecka och detta blir med största sannolikhet måndagar. Återkommer när helt klart!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IK Arvika Fotboll, 23/09 19:08 
IK Arvika Fotboll, 22/09 21:27 
IK Arvika Fotboll, 19/09 16:46 
IK Arvika Fotboll, 18/09 13:25 
IK Arvika Fotboll, 11/09 16:29 
IK Arvika Fotboll, 11/09 15:34 
 
Sponsorer