SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Arvika Fotboll
Damer
Säffle FF - Idrottsklubben Arvika Fotboll
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 mars, 16:30
Plats:Sporthälla IP konstgräs
Målen saknades!
2018-03-14 20:33
Dagens stora hjälte Kaltrina in action!
I lördags styrde vårat damlag kosan till Säffle för möte mot deras Div 2 gäng och match på stor plan för första gången i år och vi kan väl säga efter matchen att vi hänger med rätt bra mot sådant motstånd.
Det började kanske inte så bra, med 1-0 i baken redan efter 4min, men vi skakade av oss det ganska fort och ju längre tiden gick fick vi bättre koll på positioner och spel. Man kan ju inte begära att allt ska sitta när vi har ett nästan helt nytt lag som vi ställer på banan med en del spelare på ovana positioner och ett spelssytem som oxå är nytt för de flesta.

Underläge med 1-0 i halvtid som egentligen kanske kunde ha varit 2-2 om vi satt våra chanser!
Vi snackade lite mer i halvtid om hur vi skulle ligga i positionerna ute på plan och efter första 5 skräckminuterna i andra halvlek tar vi över ganska rejält och Säffle skapar inte värst mycket då vårt press spel fungerar mycket bra men tyvärr saknas skärpan i vår sista 3e del på plan så många bra lägen blir dåliga lägen med felbeslut, men är ej orolig då det kommer att bli bättre ju mer vi får spela matcher framöver.
Säffle punkterade matchen i 84e med sitt 2-0 mål.

Beröm utgår till samtliga spelare för mycket god arbetsinsats men vill nämna några lite extra.
-Natalie BK på höger backen som gjorde livet surt för de flesta på den kanten.(Nu vet du vad kramp är;) )
-Kaltrina som med kort varsel ställde upp som målvakt. Trots att du inte är målvakt, lugn trygg och säker med fötterna gjorde att backarna kunde känna sig lugna vid hemspel.

Det finns att jobba på inför seriestarten i slutet av april men ett första gott avstamp är gjort på Stor Plan 2018.

//Mattias,Stephan,Bosse,Linda,Meja.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer