Det var alldeles för dålig beslutsamhet i straffområdena under slutspelet.
AF-KB Karlskoga U21 1-0
AF-Västanviks AIF 0-0
AF- Torsby IF 1-2

I och med förlusten mot Torsby IF i semifinalen så var dagens tillställning över för AF. Vi börjar då dagens summering med första matchen mot KB Karlskoga U-21. Det är en lite risig inledning med lite småtrötta AF-spelare som inte direkt skickar ut nåt jävlaranamma utan mestadels tillåter både det ena och det andra. Efter drygt 10 spelade minuter börjar dagens chefer att känna igen spelarna. Det är ett bollsäkert AF som spelar ut sitt register och våra motståndare har inte mycket att säga till om. Pierre gör det välbehövliga 1-0 målet efter ett riktigt klapp-klapp anfall. Här är det aldrig någon fara på taket utan AF reder ut matchen med ett mycket säkert spel.
Dagens andra match mot Västanviks AIF blir i perioder en passningsövning för AF men vi sliter hårt med VAIFs spel som vi kan sammanfatta till lite längre. 0-0 slutar denna tillställning och vi är klara för semifinal.
Torsby IF är ett väl kämpande fotbollslag som slår oss denna gång med 2-1 och vi sliter ännu en gång med dom längre bollarna som var några stycken och dagen är till ända för IK Arvika Fotboll.
En enkel liten summering kostar vi naturligtvis på oss och det kan väl kanske se ut ungefär så här. Spelmässigt är AF det bästa laget i Kristinehamns Arena denna dag men med beslutsamheten i dom så åtråvärda straffområdena är vi knappast topp 5 denna dag. Vi har ett passningsspel som är mycket trevligt att se på och det är effekt i grejerna när vi sätter fart men det sista lilla saknas, det är jag den första att skriva under på.  Vi har idag 14 avslut under 75 spelade minuter och mäktar med 2 mål. 11 av dessa 14 avslut är i min lilla egensinniga värld fantastiska målchanser som bara ska bockas av och motståndarna ska göra avspark. Det som är lite bekymmersamt är att vi släpper till hela 6 brännheta målchanser under dessa 75 spelade minuter och 2 av dessa går naturligtvis i mål.
Nja det var väl sisådär idag resultatmässigt men spelmässigt måste vi klappa oss på ryggen och det är väl bara att fortsätta att gnugga under kommande veckor. Lite spelarberöm måste vi kosta på och då ser det ut på följande vis. Daniel behöver faktiskt få ett pluss i kanten för det var några jätteräddningar som han gjorde idag, sen måste den nygamle Khalid få beröm. Han gjorde idag sin debut som högerback och det såg mer än lovande ut, mycket bra Khalid. Vi ska naturligtvis inte glömma Erik som börjar växa in i kostymen, kanske att vi har årets överraskning där.